PODZIMNÍ ZAMYŠLENÍ

Ty barvy, to je opravdová krása. Nevím, které roční období mám raději, ale vím, že podzim je pro mě srdcová záležitost. Miluju dívat se na měnící se krajinu, jak se příroda každým dnem převléká, odkládá, až se ocitne dočista nahá a odhaluje každou svou křivku. Sedím za stolem a zase pozoruji kopce a lesy za okny, pomalu to začíná. Je krásné žít na Zemi. Je krásné se cítit krásně. 

Jen...stává se vám někdy, že se jakoby z ničeho nic cítíte na nic? Mě se to občas stane, nevím, zda je to často nebo zřídka, ale děje se to. To pak nastává velmi zajímavý rozhovor - mě se sebou. Je to zábava, někdy. Někdy je to těžká práce. A co mi vždy zaručeně pomůže? Uvědomit si, že ten nepříjemný pocit vychází z mé hlavy, z myšlenek, které se jak automat točí a víří stále dokola. Jediná možná pomoc v tu chvíli pro mě je to, že se začnu cítit a začnu si uvědomovat, že jsou to jen a jen moje myšlenky, které mi dělají paseku a že reálně se vlastně nic neděje. No ano, předchází tomu analýza, zda jsem skutečně v daný okamžik nějak ohrožená, jenže se většinou zjistí, že ne, uf. Že jsou to jen výplody a hlavně strachy, které mě uvrhají do nepříjemné nálady a rozpoložení. V tu chvíli je pro mě důležitý kontakt s nebem nad hlavou a přírodou kolem, dýchání a uvědomění si toho, za co jsem skutečně vděčná, co mě skutečně naplňuje a co mě úplně nejvíc oblažuje jsou moje vize a sny, kdykoli a o čemkoli. Jako zrozenci ve znamení Ryb se sněním nemám problém. Zkuste to také, snít a vizualizovat si úplně vše, co si ve svém životě PŘEJETE s pocitem, jakoby to už bylo. 

Je to velká zábava. A zábavné je pak také sledovat při snění ZNAMENÍ, která k nám neustále proudí. Občas se chytnu, že nad něčím dumu a v tu ránu zakopnu nebo mi nad hlavou proletí pták, silněji zavane vítr. Vše kolem nás s námi neustále mluví, promlouvá k nám. Všímejme si těchto znamení, nechme se jimi vést, ptejme se a čekejme na odpovědi.

Přeji nám všem nádherný barevný a láskyplný podzim.

Lucie 

 

www.jogalucie.cz

Ing. Lucie Matoušková
Stráž nad Ohří
776 622 909 info@jogalucie.cz
Vytvořeno službou Webnode