Novoroční pozdrav

Loňský rok nebyl setkávání příliš nakloněný. Já jsem ale optimista a věřím v Dobro a v to, že vše má svůj hlubší důvod. Možná nám právě to, že jsme něco "nemohli" dovolilo se vydat na mnohem dobrodružnější cestu, a to cestu do svého Srdce. Bez rozptylování se okolním světem. Možná nám loňský rok poskytl dostatek času určité věci pochopit, přijmout, rozvinout, prohloubit se. A možná už je pomalu čas se opět vydat s novými poznatky o sobě samých do světa a žít Pravdu, Mír a Lásku.

Těším se proto na naše společné setkávání, ať už na jógových podložkách nebo mimo ně. 

Ráda bych nám všem z celého srdce do nového roku popřála především Klid v našich srdcích, protože s Klidem přichází Důvěra a Víra. Nebo možná s Důvěrou přichází Klid? Ať tak či tak, pokud máme Důvěru a Víru a cítíme Klid, není uvnitř nás místo pro strach a obavy. Zkusme se v tomto roce zaměřit na posilování těchto pocitů, zkusme si přísně a důsledně zakazovat negativní myšlenky. Zkusme od nich poodsoupit a dívat se na ně jako na film, který se nás ale vůbec netýká.

Přeji nám všem z celého srdce, abychom měli odvahu přestat hrát hru na strach a zastrašování, abychom žili podle svých skutečných pocitů, podle sebe, individuálně a ne podle toho, co se od nás společensky očekává, co "bysme měli". Pokud chceme žít šťastný a naplněný život, musíme začít u sebe, nikdo jiný než my sami to nezařídí a udělat to můžeme právě tím, že začneme žít v Klidu a Důvěře a to budeme každodenní duchovní prací posilovat a tím se můžeme otevřít Lásce, Bohu, Zdroji, jakkoli té překrásné energii chceme říkat. 

Věřím v člověka, věřím, že máme potenciál se rozvinout a žít v Nové zemi naplněný život plný krásy, lásky a štěstí.

Lucie.

 

www.jogalucie.cz

Ing. Lucie Matoušková
Stráž nad Ohří
776 622 909 info@jogalucie.cz
Vytvořeno službou Webnode