Jarní jógování

Jaro je tady! Hurá! A jak už to tak bývá, hraje si s námi. Jednou teploučko, že se chce člověku svléknout do trička a kraťas, jednou zase zima, že by vytáhl zimní kabát.

Stejně tak i mé lekce. Jednou dynamické a aktivní a podruhé zase jemné a pasivní. Kterou si vyberete?
 
Každé úterý se s vámi setkávám na svých lekcích jemné a v pasivitě svalů prováděné JIN JÓGY, do které jsem se zamilovala. Lebedím si v dlouhých výdržích a cítím, jak moje bytost vrní blahem. Vnímám sama sebe víc zevnitř, dokážu se ponořit o něco hlouběji.
 
Za to ve čtvrtek mě baví dynamika, práce svalů a krůpěje potu. Dech plyne, tělo se protahuje a i při dynamické lekci se cítím sama v sobě jako doma. Cítím celé tělo jako krásně fungující celek
 
Přijďte a sami pocítíte. Nemusíte mít předchozí zkušnosti s jógou. Každé tělo je jiné, má svá vlastní omezení a bloky a ty je důležité respektovat. Neubližovat si na žádné úrovni, ale láskyplně nechat své tělo, aby se do každé jednotlivé pozice dostalo dle svých vlastních možností.
 
Baví mě být průvodkyní na vaší cestě k sobě samým. Ať už je vaše motivace pro praktikování jógy jakákoli, jsem tu pro vás a těším se na setkání s každým z vás.
 
S láskou a úctou. Lucka
 
 

www.jogalucie.cz

Ing. Lucie Matoušková
Stráž nad Ohří
776 622 909 info@jogalucie.cz
Vytvořeno službou Webnode